Google Pixel 9 serisi özellikleri ve canlı görselleri sızdırıldı!

Bugün kullanıcılar, Google tarafından düzenlene teknoloji etkinliği Google I/O için beklerken, bazı sızıntılar Google’ın tanıtmaya hazırlandığı Pixel 9 serisi hakkında detayları ortaya çıkardı. Yeni telefon serisinin modellerini, özelliklerini, ve canlı görsellerini paylaşan sızıntı, Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, ve 9 Pro XL detaylarını meraklıları için yayınladı. İşte Google Pixel 9 serisi özellikleri ve canlı görselleri…

Google Pixel 9 Pro XL, ekran özellikleri ile göz kamaştırabilir

Serinin en büyüğü olarak ortaya çıkan ve henüz modelin kesinliği net olmayan Google Pixel 9 Pro XL, 6.74 inç bir ekrana sahip olacak, ve Pixel 8 Pro’nun yeni versiyonu olarak tanıtılması bekleniyor. Pixel 9 modeli için 6.24 inç ekran ve Pixel 9 Pro için ise 6.34 inç ekran kullanılacağı sızıntılar arasında.

Google Pixel 9 Pro, XL modeli ile neredeyse aynı özellikleri paylaşsa da boyut olarak Pixel 9’a daha yakın. İddialara göre Pixel 9, 12GB bellek ile gelirken, diğer iki model 16GB belleğe ev sahipliği yapacak. Depolama tarafı ise tüm telefonlar için 128GB olarak ayarlandı.

Önceki modellere kıyasla daha kavisli bir kasa tasarımına sahip Pixel 9 serisi, arkada da kavisli kamera yapısı ile daha şık duruyor. Pixel 9 Pro ve Pro XL, ana, ultra, ve periskop telefoto olmak üzereüç adet 50 megapiksel kamera ile geliyor. Standart model ise yalnızca bir ana kamera ve bir ultra geniş açılı kameraya sahip.

Üç model için de Google, yeni Tensor G4 işlemcisini kullanacak. Google’ın yeni amiral gemisi telefon serisi, özellikleri ve yeni tasarımı ile göz dolduracak gibi duruyor.

Peki ya siz Google Pixel 9 serisi ve tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir