Sting’in oğlunun kariyer tercihi şaşırttı

Sting’in 28 yaşındaki oğlu, ünlü şarkıcının grubu Police’e katılmak yerine gerçek bir polis olmayı seçti. Şarkıcının, oğlu Giacomo Sumner, Kuzey Londra’daki Hendon’daki Met akademisinden memur oldu.

28 yaşındaki Giacomo, sosyal medyada şunu paylaştı: “Polis memuru olmak 13 yaşımdan beri hayalimdi.”

Sting’in grubu The Police 1980’lerde şöhrete kavuştu; Mesage in a Bottle, Walking on the Moon ve Every Breath You Take gibi hitlerle tüm dünyada ünlendi. 

72 yaşındaki Sting, 70 yaşındaki Trudie Styler ile evli; ayrıca eski karısı Frances Tomelty ile de iki çocuğa daha sahip.

Kendi servetiyle geçinemeyeceklerini söylediğinde, tüm çocukları müzik, oyunculuk veya film yapımcılığı alanlarında kariyer yapmaya başladı. Buna 11 yaşında oyunculuk yapan ve polis memuru olmaya karar vermeden önce bir dizi küçük rol üstlenen Giacomo da dahil.

Sting şunları söyledi: “Bütün çocuklarım benden nadiren bir şey ister ki buna gerçekten saygı duyuyorum ve minnettarım. Elbette, eğer başları belada olsa onlara yardım ederim ama bunu hiçbir zaman yapmak zorunda kalmadım. Kendi başlarına başarılı olmayı istemelerini sağlayan iş ahlakına sahipler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir