Kahramanmaraşlı gazeteci Salman dünya evine girdi

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Salman ve Uzun çiftinin nikah şahitliğini, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, MHP İl Başkan Yardımcıları Çağrı Türkmener ve Mehmet Gözalıcı, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Muhammet Eliaçık, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Kerem Kocalar ve genç iş insanı Aykut Balcıoğlu üstlendi.

Nikah töreninde söz alan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Ömer Faruk Salman, mesleki başarılarıyla tanıdığımız bir isim. Bu özel gününde yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kendisine ve değerli eşine huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Nikah cüzdanını çifte teslim eden Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ise konuşmasında şunları ifade etti: “Bugün yetenekli gazetecilerimizden Ömer Faruk kardeşimizin ve Emine Uzun kızımızın nikah şahitliğini yapıyoruz. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum.”

Galatasaray-Konyaspor karşılaşmasının gerçekleştiği bir tarihe denk gelen düğünde Galatasaray’ın şampiyon olması Galatasaray taraftarı olan gelin ve damat için adete çifte mutluluk oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir